Количка за две деца Graco Trekko Duo Sport Luxe

№ в каталога: 9431810499

789.00 лв 619.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 60.87 лв. на месец

custom block1

Количка за две деца Graco Trekko Duo Sport Luxe

 

Количка за две деца Graco Trekko Duo Sport Luxe е регулируема детска количка и идеален избор за Вашите деца. Тези колички на американската марка Graco са практични и лесни за управление. Детски колички за близнаци Graco са удобно решение за Вашите деца, за което няма да съжалявате.

 

Регулируемата детска количка Graco Trekko Duo Double ще придружава Вас и Вашите деца във всичките Ви пътувания. В зависимост от ситуацията в тази удобна и практична количка могат да се возят едното или и двете ви деца. Ще останете доволни от характеристиките и компактния размер на този продукт.

 

Тази детска количка впечатлява със своята гъвкавост. Тя постоянно се адаптира към всекидневно променящите се условия и нужди на семействата. Ще Ви служи дълго време от раждането, през порастването различни етапи и нужди на Вашето дете.

 

Благодарение на трите степени за регулиране на облегалката, можете спокойно да поставяте новороденото в основната седалка. Заедно с повдигнатата облегалка за крака, това дава едно удобно пространство за малкото бебе. По-голямото Ви дете може да се настани във втората, задна седалка и да се наслаждава на пътуването. Облегалката й също може да се наклони, да може и то да си почине или поспи от време на време.

 

И двете седалки имат 5 точкова коланна система.

 

Всеки родител ще се радва на малките пропорции на тази количка. За разлика от другите твърде широки или дълги колички за две деца, с тази тесните пътечки или острите завои няма вече да са проблем. Тя е лесна за управление благодарение на предното въртящо се колело и широката, регулируема по височина дръжка. При нужда може лесно да се сгъне дори с една ръка.

 

Ако имате нужда само от едната основна седалка, можете лесно да махнете задната. После тя се слага също така лесно.

 

Красива и модерна двойна детска количка с 3 колела.

 

Характеристики:

 

- Облегалката на основната седалка се регулира по 3 начина

- Подходяща за използване дори от новородени

- Махаща се втора седалка

- Облегалката на втората седалка се регулира по 2 начина

- Пет точков колан

- Предното колело се върти и има спирачка

- Лесно се сгъва дори с една ръка

 

С нея можете да използвате детското кошче за кола Graco Baby Car Seat Junior Baby.

 

Производител: Graco

Powered by Burptech - FB Like Box widget