Количка за породени Hauck Duett 2 Black 2018

№ в каталога: 500118

869.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 85.45 лв. на месец

custom block1
С новата количка за породени Hauck Duett 2 ще се насладите на всички разходки и пътувания заедно с Вашите деца. Тя е комбинирана количка, която предлага много функционалност ако имате две деца на различна възраст. Освен това може да я преобразувате по няколко начина, в зависимост от предпочитанията Ви. Детски колички Hauck Duett 2 предлагат удобство и функционалност както за Вас, така и за Вашите деца с малка разлика във възрастта.

Характеристики:

- Алуминиева рамка
- Заключващи и въртящи се предни колела
- Регулируема опора за краката
- Подвижен преден борд
- Два дъждобрана

Hauck Количка за породени Duett 2 black е стилно бъги, привличащо вниманието!

Защо да купите?
Насладете се на чудесни пътувания на цялото семейство.

Защо две в едно?
Тази количка ще ви позволи да вземете и двете си деца за разходки, пътувайки не едно но друго, което създава излишна ширина, а едно зад друго. Така може да минавате с количката през тесни пространства. 
Дръжката се регулира според индивидуалната височина на мама или татко. Алуминиевото шаси е леко, а гумите возят комфортно, независимо от терена.
Предните колела се въртят на 360 градуса.

Лесното преобразуване!
След като детето Ви е преминало възрастта за ползването на кош, той се превръща в спортна седалка, като използвате коланите. Той се монтира върху алуминиевото шаси в две различни посоки. Братята и сестрите могат да се изправя един срещу друг или и двете да гледат в същата посока. С много регулиращата се облегалка и облегалка за крака, широката спортна седалка предлага на детето Ви максимален комфорт. Отворете капака с ципа, за да разкриете дишаща мрежа за оптимална вентилация. Покривалото за краката, предпазва детето Ви от атмосферните условия в спортната седалка. И двата дъждобрана са с малки отвори за вентилация и могат да се използват отделно. Както петточковите колани, така и спирачката за паркиране се грижат за безопасността на Вашите малки деца по всяко време.

За породени деца
За бебчето е предвиден удобен кош, който да го предпазва по време на разходка, а по-голямото Ви дете може да се вози на долната седалка. Страните са подплатени, а облегалката се регулира посредством цип. 

Задните колела имат защита, което предпазва детето от допир до спиците.

Пътуване в автомобил
Можете да прикрепите наличната седалка в колата си. Не са необходими адаптери, тъй като вече са интегрирани в шасито на бъги. Седалката за автомобил има патентована защита срещу странични удари, дишащи тъкани, облегалка за глава и редуктор на размера на седалките. Той се закрепва в колата с 3-точковия колан или с отделно достъпната база ISOFIX /предлага се отделно/. Предимството е, че не е нужно да събуждате съненото си дете, когато го носите от колата в седалката на колата и го фиксирате върху шасито на бъги. Просто кликнете и си тръгвайте. Вашето по-голямо дете може да се качи на дъното на седалката.

Размери:
- сгъната 96 x 67 x 40 сантиметра

Тегло: 15.500 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget