Лицензиран акумулаторен джип с родителски контрол Land Rover Defender – меки гуми

Безплатна доставка!

№ в каталога: DM - D 198

475.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 46.71 лв. на месец

custom block1

Лицензиран акумулаторен джип с дистанционно Land Rover Defender – меки гуми

 

Лицензиран модел !!!

 

Акумулаторен джип с меки гуми Deferend е лицензиран модел. Дистанционно (родителски контрол) от ново поколение. Родителя вече  може да контролира скоростта посредством дистанционното управление. Допълнителен плюс е, че няма как близостта на друга акумулаторна кола с нейното дистанционно да повлиае на вашия автомобил. Изолира се смесването на честотите  и повлияването на движението на вашия акумулаторен автомобил!!! Двете коли могат да се движат на близко разстояние без никакъв проблем. Меки синтетични гуми, помагащи за по- мекото и безшумно придвижване. Тези меки гуми имат изключително дълъг живот, в сравнение с предходните пластмасови модели. Боята на колата се нанася по технология на истинските автомобили и придава вид на истински умален автомобил. Активни отварящи се врати и багажник!!!

Тези детски акумулаторни джипове могат да преодоляват до 18% наклон, подходящ както за обработени така и за необработени настилки. Клаксон на кормилото с възможност за намаляване и усилване на звука. Пет - точкови предпазни регулиращи се колани, осигуряващи максималната безопасност на детето дори и в най- ранна възраст. Тези акумулаторни джипове разполагат с  три скорости: Бърза, бавна и задна !!! Новото при този модел акумулаторни играчки е: автомобила вече набира плавно докато достигне максималната скорост от осем километра в час. Поредно хрумване при тези коли е реалния звук от запалване на автомобила. Светещия дисплей показващ нивото на батерията ще помогне да не останете изненадани от липсата на енергия в батерията!!! Но екстрите не спират до тук играчката разполага с  музикално табло с вградени мелодии, песни и вход за мп3 плеър. Активни светещи фарове !!! Максималното натоварване, което понася автомобила е - 40 килограма !!! Два броя електродвигателя по 35 вата, задвижващи задните колела.

 

 

Характеристики:

 

Лицензиран модел!!!

Батерия: 12V/7Ah


Два задвижващи мотора

 

Управление с педал и чрез Wi Fi дистанционно управление (родителски контрол, който не смесва честотите на друга кола около вас)

 

Скорости: Бърза, бавна и задна скорост

 

Активни отварящи се врати и багажник

 

Меки гуми

 

Ключ за запалване

 

Музикални и светещи ефекти

 

Волан със звукови егекти

 

Светещи фарове

 

Вход за MP3, AUX вход

 

Дисплей, показващ нивото на заряд на батерията

 

5 точков обезопасителен колан

 

Размери:

 

·        дължина – 131 сантиметра

 

·        широчина – 66 сантиметра

 

·        височина 62 - сантиметра

 

Тегло на автомобила: 24 килограма

 

Максимално натоварване: 40 килограма

 

Препоръчително за деца от 1 до 6 години!

 

Предлага се в оранжев и сив цвят

 

 

Внимание!!! На пазара се предлагат копия на лицензираните акумулаторни коли, които нямат нищо общо с оригинала, както и влаганите в тях части са различни и ниско качествени. Не правете компромис с цената и купувайте само от оторизирани лица.

 


Гаранция: 6 месеца на електромоторите или при фабричен дефект, забелязан при първото използване на автомобила. След изтичане на гаранцията, он-лайн магазин igra359.bg и kikiriki.bg, разполагат със сервиз и консумативи за всеки вид акумулаторна кола (гуми, акумулаторни батерии и зарядни)!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget