LITTLE TIKES Малка пързалка (лилаво и розово)

№ в каталога: 320126

80.00 лв На склад
custom block1

LITTLE TIKES СГЛОБЯЕМА ПЪРЗАЛКА (РОЗОВО/ЛИЛАВО).

Е един страхотен летен продукт от нашата категория детски пързалки. Иновативен дизайн с който вашето дете ще се забавлява в летните горещи дни. Този модел детска пластмасова пързалка е подходяща както за градината в летните дни,така и за дома в сивите зимни дни. Максимално лека тя е удобна за прибиране без особени усилия. Подарете една такава градинска пързалка и станете инициатор на много усмивки у своето дете. Сглобяема пързалка, обезопасена със заоблени ръбове за максимална сигурност, а задната част е със широки стъпала за изкачване. 


Характеристики:


Прекрасно допълнение за играта на двора на децата.

Пързалката е чудесна атракция за малките деца

Основата и е стабилна

Пързалката е изключително компактна и лесна за съхранение, тъй като може да се сгъва

Конструкцията е лесна за сглобяване

Изработена от висококачествена здрава пластмаса, устойчива на атмосферните условия

Подходяща за игра както на открито, така и на закритоРазмери:

 122 x 49 x 70 см 

Подходяща за възраст: 1,5-6г.

Тегло: 8.000 кг
ДЕТСКИ ПЪРЗАЛКИ- За дома или градината.

Детските пързалки във всичките им форми,и големини,са любим артикул на всички деца.Нашите пързалки са цветни,малки и големи.За малки и по-пораснали деца. Изцяло изработени от безопасни материали и съобразени с европейските стандарти за качество!!!

Създадени да зарадват всяко дете, и за неговото добро настроение.Едно начало на безкрайни игри в градината или дома. Категорията ни предлага пързалки на известни и не толкова известни марки,SMOBY, LITTLE TIKES и AURORA. Можете да зарадвате вашето дете, като монтирате една такава пързалка в градината или дома ви и да създадете едно място на което то ще се връща многократно. Идеално решение за вашето дете в топлите слънчеви дни или през студените. Въпроса е как да изберем подходящата пързалка за нашето дете? На първо място трябва да се съобразим с възрастта на детето. Да изберем размерите на пързалката и след това идва дизайна и цветовата гама, което е най-забавната част от нашия избор. Нашите пързалки позволяват след като детето ви приключи с играта, да я сгънете и приберете, без да заема много място в гаража или дома ви. Не на последно място трябва да се погрижите за безопасността на вашето дете. Изберете аксесоари подходящи за неговата възраст които да го предпазят от травми(каски, наколенки и налакътници). Препоръчително е родителски контрол за тези артикули. Не оставяйте детето си без надзор докато използва детската пързалка и избегнете нежелани наранявания!!! Желаем ви приятно разглеждане и БЛАГОДАРИМ за вниманието ви!!! За забележки препоръки и мнения, моля използвайте фейсбук страниците ни igra359.bg и kikiriki.bg.

Powered by Burptech - FB Like Box widget