Лятна компактна количка Cybex Eezy S 2018

№ в каталога: 518001189

479.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 47.10 лв. на месец

custom block1
Представяме Ви новата сгъваема количка Cybex Eezy S, която ще Ви впечатли със стил, удобство и функционалност. Тя е изключително компактно и елегантно предложение от Cybex за 2018 година. Детска количка Eezy S е предназначена за динамични родители, които комбинират разходка с пътуване в кола или им се налага често да ползват самолет. С тази количка имате предимство да минавате в тесни улици или пространства, както и да е с Вас в багажното на самолет. Детски колички Cybex Eezy S са идеално решение за родители в движение!

Характеристики:

- Механизъм за сгъване с една ръка
- Компактно сгъване: 25 х 45 х 53 сантиметра
- Лека
- Малка широчина
- Система за пътуване 2-в-1

Не изпускайте детето: благодарение на механизмът за бързо сгъване с една ръка, тази количка се сгъва до компактен, изправен пакет - перфектно решение за ресторанти, в малката кола или коридора у дома. Компактната и широчина прави придвижването през тесни улички и претъпкани места лесно като игра. Eezy е система за пътуване 2-в-1 - това я прави съвместима с кошниците за кола Cybex и gb, което я прави подходяща от ден 1. * Размерите на ръчния багаж може да варират в различните авиокомпании.

Механизъм за сгъване с една ръка - Механизмът за сгъване с една ръка оставя другата Ви свободна за детето, докато сгъвате Eezy S до компактно изправено положение.

Компактни размери в сгънато положение - С размери от само 25 x 45 x 53 сантиметра в сгънато положение Eezy S е продукт, който пести място. Компактна и удобна, тя може да се съхранява в изправено или хоризонтално положение у дома или извън него.

Лека на тегло - Лекотата и компактността на тази количка позволяват лесно маневриране по време на разходките с детето. С тегло от само 5.9 килограма и дръжка, тя е лесна за повдигане и носене.

Тясна - Благодарение на широчината си от само 45 сантиметра с количката ще можете да преминавате спокойно дори през малките магазинчета и тесни улички.

Система за пътуване 2-в-1 - Комфортно пътуване с едно шаси: ползвайте седалката (след 6-я месец) или някое от награждаваните Cybex & gb кошчета за кола (от момента на раждането).

Функции:

- Функция стъпаловиден наклон на облегалката - Осигурява комфортна позиция от седнало до полегнало за дрямка положение.
- Гладко возене с окачване на 4 колела - Осигурява гладко возене за детето и родителя. От неравни улички до препятствия по тротоарите - няма пречка пред Вашата мобилност.
- Сенник - Материята на сенника е със слънцезащитен фактор UPF50+ и допълнителна козирка, която пази от слънце и вятър.

Предлага се в 5 цвята: Син, Черен, Сив, Розов и Червен

Тегло с опаковка: 5.900 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget