Луксозна бебешка количка Cybex Priam Rebellious

№ в каталога: 519001269

2199.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 216.24 лв. на месец

custom block1

Луксозна бебешка количка Cybex Priam Rebellious

Луксозна бебешка количка Cybex Priam Rebellious съчетава практичност и модерен дизайн, подходящ за модерни и енергични родители. Колекцията предлага мекота, сила и усещане на бебето все едно се е свило в пашкул, докато изучава красивия свят наоколо. Седалката на количка Rebellious има опция да бъде в пълно легнало положение, което я прави подходяща за новородени бебета. Гумите са хибридни и изключително маневрени. Детски колички Cybex Priam Rebellious са произведени със специална грижа за Вашето дете и гарантират сигурност, комфорт и стилен дизайн.

Смелост, отдаденост, оптимизъм и увереност - това са качества, които отличават модерните, самоуверени жени и създателите на тенденции от последователите. Оспорването на статуквото, мисленето извън рамката и възприемането на иновациите определят чертите на младите и амбициозни жени днес.

Новата модна колекция на CYBEX Rebellious превръща това в стилно и луксозно дизайнерско изявление - изпълнено с дух и изтънченост. Вдъхновен от модерните неконформисти на нашето време, CYBEX интерпретира най-новите тенденции с опит, елегантност и ясно послание. Ярките цветове, забавните апликации, най-високото качество и свежият шикозен стил превръщат CYBEX Rebellious в количка за смели, активни жени, които се радват на живота си с децата си.

Станете и блестете!

Характеристики:

  • Материал: Метал, Пластмаса, Текстил;
  • Тегло с опаковката: 12.600 килограма;
Powered by Burptech - FB Like Box widget