Мини робот за готвене Nuvita Pappasana Vapor Combo 2 2017

№ в каталога: 1966

169.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 16.62 лв. на месец

custom block1
С новия мини робот за готвене Nuvita Pappasana Vapor Combo 2 ще можете да подготвяте всички необходими хранения на бебето през целия ден. Готвенето на пара Ви позволява да подготвите храната естествено, запазвайки хранителните вещества, така необходими за растежа и запазването неподправени вкусове. Тези уреди за приготвяне на храна са лесни за поддръжка и притежават елегантен дизайн, който е подходящ за всички кухни. Мини робот Pappasana Vapor Combo 2 ще бъде Вашия мултифункционален помощник у дома!

Функции:

- Готвене на пара
- Смилане и обработка на храната до желаната консистенция
- Размразяване
- Подтопляне на предварително приготвена храна
- Затопляне на твърди храни, бутилки и бурканчета
- Стерилизиране на шишета и аксесоари

Характеристики:

- Елегантен дизайн, подходяща за всички видове кухни.
- Светещ цифров дисплей позволява лесен достъп до желания тип програма и определяне желаното време за готвене според вида храна.
- Таймер до 30 минути.
- Всеки процес може да се управлява самостоятелно или можете да използвате функцията "готвене на пара и пасиране" за да се получи автоматично гладка кремообразна смес за хранене на бебе.
- Спестете време с помощта на "готвене на пара и пасиране", добавете съставки и натиснете бутона, за да получите бебешко пюре автоматично.
- Подходящ за всички видове храни. Ръководство на потребителя съдържа примерни времена за приготвяне на повечето основни хранителни продукти.
- Не е необходимо да използвате задушени храни, роботът ще направи това за вас, чрез сваляне на нова. По време на варенето на пара ножът стои в горна позиция. Когато храната е готова, той автоматично се спуска надолу.
- Лесно почистване благодарение на подвижни компоненти.
- Единственият уред за готвене с достъп до контейнера за вода за лесно почистване от котлен камък.
- Без BPA (бисфенол А)

Тегло: 2.000 килограма

Гаранция 2 години
Powered by Burptech - FB Like Box widget