Надуваем игрален център с пързалка

№ в каталога: 757138

90.00 лв На склад
custom block1
Надуваем игрален център "Вълшебен замък"

Този детски басейн е едно от най-големите удоволствия за децата.
Басейните са най-доброто решение за справянето с горещите летни дни.
Те могат да бъдат кръгли,правоъгълни,сглобяеми,надуваеми,във формата на детски воден център,с пързалки и в още много разновидности.
Подарете на вашето дете дни,изпълнени с много веселба и незабравими емоции.

Детски надуваем център - генератор на положителни емоции за вашите деца! 
Тук ще са техните вълнуващи приключения като малък смел рицар и принцеса от приказките!

Невероятно красив замък с 4 надуваеми кули и пързалка.

Докато принцесата ще се забавлява и плува,малкият смел принц трябва винаги да бъде нащрек, защото зад стените на замъка броди динозавър, който пръска вода!


Размери:185СМ Х 152СМ Х 107СМ

Вместимост:178л.

Тегло:5кг.

Детски басейни-идва лятото и дните на водните игри и какво по-добро от детски басейн.Цветни,с покрив или без те са мястото,на което Вашето дете е готово да прекара с часове.С най-различни причудливи рисунки и многобройни форми(квадратни,кръгли,правоъгълни и мн др.)те гарантират страхотно настроение на Вашето дете.Водещите производители на детски басейни INTEX и Bestway,предлагат богата гама от детски и семейни басейни.

Как да изберем басейн?В нашите категории детски басейни има предложения за всеки вкус,които ще задоволят и най-взискателния вкус.


http://www.igra359.bg/cat/72/naduvaemi-igra4ki/77/detski-baseyni


http://www.kikiriki.bg/cat/72/naduvaemi-igra4ki/77/detski-baseyni


Но да се върнем на избора ни на басейн за нашето дете.На първо място трябва да се съобразите с възрастта на Вашето дете и с мястото,на което ще бъде разположен басейнът за деца.Трябва да съобразим дълбочината на басейна.Препоръчваме постоянен родителски контрол докато Вашето дете пребивава в басейна.Родителят трябва да контролира времето,което детето прекарва в басейна,за да се избегне охлаждане на детето.Не трябва да забравяме също да проверяваме водата преди да поставим детето в басейна.След употреба ако вашият надуваем бaсейн се намира на открито,препоръчваме да бъде покрит,с цел да се избегне замърсяване на водата или повреда от домашни любимци.

БЛАГОДАРИМ ЗА ВНИМАНИЕТО!!!
Powered by Burptech - FB Like Box widget