Надуваем матрак с облегалка и помпа Intex

№ в каталога: 764460

219.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 21.54 лв. на месец

custom block1

Надуваем матрак с облегалка и помпа Intex

 

Надуваеми матрци Intex - неговата иновативна Fiber-Tech материал се състои от хиляди ултра-устойчиви полиестерни влакна. За разлика от традиционните надуваеми легла, матраци, изработени от фибро-TECH няма да омекоти с течение на времето, като по този начин се гарантира невероятна издръжливост и комфорт с течение на времето. Нейната вътрешна структура е предназначена да имате перфектна консистенция, за по-удобен и подмладяващ нощен сън. Този надуваем матрак е покрит с мек материал за допълнително удобство, докато хоризонталните въздушни камери осигуряват допълнителна стабилност и съгласуваност във всички части на матрака.

 

Матракът е висок 46 см. В сравнение с конвенционалните въздушни надуваеми матраци, е много по-висок и удобен. Този продукт може да се използва у дома, навън или просто за отдих или за вашите неочаквани гости. 

 

Благодарение на таблата, този матрак е по-гъвкав, отколкото традиционните въздушни легла, тъй като тя може да се използва като опора при гледане на телевизия или четене на книга и дори през нощта, за да се предотврати възглавницата от падане на земята.

 

Включена електическа помпа

Размери: 229х152х79 сантиметра

Височина на матрака без облегалката: 46 сантиметра

Тегло: 11,8 килограма

Powered by Burptech - FB Like Box widget