Нощна лампа - Проектор за детска стая Reer Starlino

№ в каталога: 52100

30.00 лв На склад
custom block1

Нощна лампа - Проектор за детска стая Reer Starlino

Нощна лампа - Проектор за детска стая Reer Starlino ще прожектира звездно небе в разнообразни цветове и ще създаде вълшебна атмосфера в стаята на Вашето мъниче. Светлината на нощната лампа се захранва с батерии и дори продължителното използване не създава опасност, благодарение на модерната LED технология. Проектор Starlino e звездният проектор, който ще придружава Вашето дете в страната на сънищата и ще му осигури чувство за безопасност и комфорт през нощта.

Характеристики:

  • Успокояваща проекция на светлината със звездно небе и промяна на цвета;
  • Режим нощна светлина: нежна, бяла нощна светлина с цветна звезда;
  • Енергоспестяваща LED технология;
  • Три избираеми нива на яркост;
  • Опция таймер: 30 минути;
Заспи под звездното небе!
Един балансиран сън е особено важен за развитието на децата, защото новите впечатления се обработват особено през нощта. Но не само един приключенски ден, но и страхът от тъмнината може да попречи на малките авантюристи да заспиват.

Искряща светлина Звездна проекция с промяна на цвета
Starlino проектира успокояващ звезден образец върху тавана и създава вълшебна атмосфера в детската стая. Благодарение на автоматичната промяна на цвета, звездното небе плавно превключва между червено, зелено и синьо. Ако желаете, любимият цвят на детето може да бъде зададен с функцията за заключване. Благодарение на 3 различни нива на яркост, интензивността на звездната проекция може да се адаптира индивидуално.

Мека светлина за ориентация Благодарение на функцията за бяла светлина
Звездният проектор е допълнително оборудван с режим нощна светлина. При тази настройка проекторът свети отвътре навън и по този начин осигурява меко бяло осветление за ориентация. Освен това, докато използвате функцията за ориентиране, цветното звездно небе също блести.

Гъвкаво и безопасно използване Благодарение на работата на уреда с батерии
Светлината на нощната лампа се захранва с батерии. Благодарение на фиксираното отделение, нощната лампа е безопасна за деца. Дори продължителното използване не създава опасност от развитието на топлина, благодарение на модерната LED технология.

Енергоспестяваща LED технология и функция Таймер
Благодарение на енергоспестяващата LED технология, нощната светлина има умерена консумация на енергия. Така едно зареждане на батерията осигурява много просветни нощи. Благодарение на опционалната функция таймер, Starlino автоматично се изключва след около. 30 минути и по този начин запазва батерията.
Powered by Burptech - FB Like Box widget