НОВО!!! Акумулаторен мотор BMW с помощни колела(синьо-бял)

№ в каталога: J528

189.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 18.59 лв. на месец

custom block1

Всички деца се радват на кумулаторни играчки. Детски акумулаторен мотор тип BMW J-528 – мотор с 6v акумулаторна батерия задвижващ един електродвигател, поставен на задна гума. Тези акумулаторни мотори са обезопасени с помощни колела. Първо зареждане на този детски мотор е препоръчително да е минимум 11 часа. Включени зарядно и батерия в комплекта. В предната част на мотора (върху резервоарът) са поставени два бутона, единия е за изключване и включване на захранването а другия за движение напред- назад. Газ-спирачка в един педал, при отдръпване на детския крак от педала акумулаторната играчка спира автоматично. Фаровете светят при движение. Вградени мелодии и вход за мп3 плеър. Първоначaлен звук от запалване на истински мотор.

Характеристики:За деца: от 2 до 6 години !!!

Батерия: 6V/4,5Ah

Помощни колела, които лесно се премахват


 Размери: височина - 50 см; дължина - 93 см; ширина - 37 см

Тегло:11 килограма

до 30 килограма натоварване !!!Внимание!!! На пазара се предлагат копия на лицензираните акумулаторни мотори, които нямат нищо общо с оригинала, както и влаганите в тях части са различни и ниско качествени. Не правете компромис с цената и купувайте само от оторизирани лица.

 

Гаранция: 6 месеца на електромоторите или на фабричен дефект, забелязан при първото използване на мотора. След изтичане на гаранцията, онлайн магазин igra359.bg  разполагасъс сервиз и консумативи за всеки вид акумулаторен мотор (гуми, акумулаторни батерии и зарядни)!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget