НОВО!!! Wi-fi управляем хеликоптер с видео камера

№ в каталога: 490028

165.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 16.23 лв. на месец

custom block1

НОВО!!! Wi-fi управляем хеликоптер с видео камера

Wi-fi управляем хеликоптер с видео камера - за всички малки и големи фенове наиграчките с радиоуправление. Всеки някога е мечтал за кола или хеликоптер с дистанционно управление, а сега трябва само да изберете подходящия модел. Тези хеликоптери с радиоуправление са с обхват от 50 метра и са подходящи за деца над 3 годишна възраст. Зарадвайте Вашият малчуган с кола-хеликоптер с дистанционно, а той непремерно ще се превърне в любимата му играчка.

Характеристики:

 

Управлението на играчката се извършва чрез Wi-Fi устройство (iPhone, iPad, таблет или моб.телефон с Android - не са включени в комплекта).

Управление във всички посоки: издигане/спускане, движение напред/назад, обръщане наляво/надясно.

Зареждане: Използва Li-Po зарядна батерия вградена в хеликоптера и несменяема. Зарежда се от зарядно устройство (включено в комплекта).

 

Подходящо за деца над 3 години

 

Забележка: Има неточност в ръководството по отношение на начина на свързване на Wi-Fi мрежата на хеликоптера с Android-устройството:

1. Трябва да се изтегли от AppStore по-новата версия на приложението - "New Ufeeagle" и мрежата на хеликоптера се нарича "Plane Video-405E24", а не както е описано в ръководството.

Powered by Burptech - FB Like Box widget