Палатка с UV защита

№ в каталога: А038205

79.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
custom block1

Тази  палатка ще донесе много радост и емоции на вашето дете.Удобна както за градината,така и за дома.Тази палатка която може да се използва като преносима детска къщичка за плажа и планината, ще се превърне в любимо място за вашето дете.В нея то ще се пренасе в своя собствен свят на прикючения и игри.Един артукул който привлича огромен интерес от страна на много деца и гарантиращо много настроение във вашето дете!!!Предпазва до 99% от вредни UVA- и UVB- лъчи, от пясък и вятър

--Сгъва се и се разгъва за 3 секунди


--Изключително лека: 1.25кг


--Вкл. мрежи за проветряване, колчета за палатка и голяма чанта за носене
 
Технически качества:


- 100% полиестер


- Големина: Сгъната: 60 см. – Разгъната: 98x90x85см


Като малки всички деца се опитваме да сглобим свое място на което да прекарваме повече  часове,в игри и разговори.В миналото те бяха от дъски,слама или подръчни материали които се намираха във всеки двор или градина.Понякога доста болезнени начинания, придружени с белези и синини, но определено си заслужаваха! Днес, от безгрижни деца, ние всички се превърнахме в родители, които искаме да осигорим същото щастливо детство на своите малки наследници. И какъв по-чудесен начин от това да им подарим  една детска къща за игра от ново поколение.На българския пазар вече има огромно разнообразие на къщички за деца на известни марки SMOBY LITTLE TIKES и др.Те ще ни спестят куп работа и главоболие по измайсторяването им. Остава обаче въпросът: „Каква къщичка е най-подходяща за нашето дете,и заслужава ли си инвестицията която в някои случаи въобще не е малка сума?

детските къщички се делят на две категории

Детските къщички за игра са два вида – интериорни и екстериорни Избора на къщичка за вашето дете зависи от това къде ща бъде разположена къщичката.Трябва да се съобразите с дворното пространство което имате, екстериорните модели са отлично решение. Тук изниква още един въпрос от какъв материал да бъде?И кой е по подходящ и безопасен за нашето де?Пластмасова или дървена къщичка да предпочетем?”


Пластмасовите къщи са направени така, че да издържат буйните игри на малчуганите,меки еластични те предлагат високо ниво на безопасност.Като лесно могат да се превърнат  в интериорни.Като всичко зависи от размера на къщата и от пространството с което разполагате във вашия дом.Определено и дървените, и пластмасовите модели си имат своите предимства. Но  ако заложите на къща направена от дърво,трябва да имате на предвид че за дървения материал се налага да отделяте повече време за поддръжка и определено няма да е толкова издръжлив на метеорологични влияния Дървените конструкции изискват повече грижи,и време с което често не разполагаме в забързаното ни ежедневие.Освен това, къщите от дърво са значително по-скъпи от пластмасовите по тежки и трудно  преносими. Имайте предвид, че една детска пластмасова къщичка е доста по прагматична от страна на бързо прибиране и пренасяне от едно място на друго или складиране във вашия гараж.

Още едно предимство на къщичките, направени от пластмасов материал,е почистването им и издръжливостта им на препарати. А всички ние родителите знаем,колко е важна чистата среда, в която играят нашите малчугани.Можете да рaзгледате нашите предложения от детски къщички на уеб адрес:

 

http://www.igra359.bg/cat/79/igri-na-otkrito/156/detski-ka6ti4ki

 

 

Ако погледнем от прагматична гледна точка на нещата, става ясно, че дървените къщички безспорно изглеждат по-атрактивно от пластмасовите с по солидна конструкция, още повече, ако са построени на дърво. Но! Освен високата им цена, която ще се наложи да заплатим, те не са толкова обезопасени и сигурни както пластмасовите!!! Ето защо, пластмасовите модели са по-евтиният и практичен вариант. В крайна сметка обаче, всичко зависи от вас и вашите предпочитания.Надяваме се да сме ви полезни във вашия избор,и ви пожелаваме приятно разглеждане на нашите предложения от детски къщички,както за градината така и за вашия дом.БЛАГОДАРИМ ЗА ВНИМАНИЕТО!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget