Пързалка с място за криене Little Tikes

№ в каталога: 320007

735.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 72.28 лв. на месец

custom block1
Градинските центрове са местата на които всяко дете обича да прекарва своето време в игри и забавление.Тези градински играчки често пъти са една комбинация от детски къщички комбинирани с детски пързалки или разнообразни детски катерушки комбинирани с пързалки и места за криене.При всички случаи това са места на които всяко дете ще прекара многобройни часове в летните топли дни или студените във вашия дом.Предимството на тези градински центрове са,лесно сглобяване,безопасни материали и издръжливи на климатични условия и UV лъчи.Smoby.little tikes Mochtoys и Pilsan,са едни от доказаните марки на както в Eвропа така и в БЪЛГАРИЯ.Подарете едно такова забавление на вашето дете и станете инициатор на игрите на открито.Едно забавление което ще откъсне детето от домашния компютър!!!

  • Пързалката “Double Decker Superslideс марка Little Tikes гарантирано ще държи децата на възраст над 3 години далеч от пакости – просто тя предлага толкова много атрактивни занимания, че те няма да искат да се откъснат от нея.

    Катерене, пързаляне, пълзене през тунела, наблюдение от платформата, криене – едва ли има занимание, което да е пропуснато. Две пързалки с различна дължина и височина ще се грижат за забавлението на деца от различни възрасти.

    Изработено от висококачествена пластмаса, позволяваща употребата на пързалката както на закрито, така и на открито.Детските пързалки във всичките им форми,и големини,са любим артикул на всички деца.

Нашите пързалки са цветни,малки,и големи.За малки, и по-пораснали деца.

Изцяло изработени от безопасни материали, и съобразени с европейските стандарти за качество!!!

Те са изцяло насочени да зарадват всяко дете, и за неговото добро настроение и безкрайните игри в градината,или вкъщи!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget