Преграда за врати и стълби Reer ClearVision 2017

№ в каталога: 46031

250.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 24.58 лв. на месец

custom block1
Предпазна преграда Reer ClearVision е нов аксесоар за врати и стълби, който осигурява безопасност където е необходимо. Тази луксозна, защитна преграда ще се впише се във всеки модерен дом. Благодарение на лесното монтиране и премахване предпазната преграда за безопасност може лесно да се използва от баби и дядовци в дома, или на различни места около дома. Разполага със система за активно заключване и затваряне. Защитни прегради Reer са изработени от висококачествени материали и ще осигурят сигурността на Вашето мъниче.

Характеристики:

- Ширина с възможност за непрекъснато регулиране: подходяща за ширини за монтаж от 74-100 сантиметра
- Благодарение на монтажните релси EasyFix, Вашата предпазна врата може да се монтира бързо и лесно, без да е нужно досадно измерване.
- Дървените елементи от едно парче са естетически приятни и изключително стабилни.
- Благодарение на 180 ° завъртане на монтажните части, предпазната врата може да се монтира пред вратата, без да се повреди рамката (максимален външен ръб на рамката 86 сантиметра).
- Пружинната система помага да се повдигне предпазната врата при отваряне.
- Безжичен шлюз: поради здравата винтова връзка не е необходима скоба. Порталът позволява преминаване, без бариери и по този начин е особено подходящ за защита на стълбите.
- Люлеещите се врати се отварят напълно, така че цялата ширина да е използваема.
- Система за активно заключване и затваряне: системата за заключване за деца може да се задейства с една ръка; цветният индикатор осигурява визуално потвърждение, че вратата е здраво заключена.
- Използваните висококачествени материали са устойчиви на слюнка.
- Портата трябва да бъде отворена и затворена ръчно.
Предпазната врата е предназначена само за вътрешно ползване.

Височина на монтаж: 78 сантиметра

Вратата за безопасност е подходяща само за деца до 24-месечна възраст.

Ако предпазната врата е монтирана между две чисти и структурно здрави повърхности съгласно инструкциите, тя отговаря на изискванията на директивата EN 1930: 2011 
Powered by Burptech - FB Like Box widget