Раница за бебе Cybex Yema Tie REBELLIOUS

№ в каталога: 519000171

499.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 49.07 лв. на месец

custom block1

Раница за бебе Cybex Yema Tie REBELLIOUS

Раница за бебе Cybex Yema Tie REBELLIOUS е ергономична раница, която разполага с няколко удобни позиции за носене на бебето. Раменните ленти за носене са подплатени с меки подложки за максимален комфорт. Раници Yema Tie REBELLIOUS създават перфектна връзка между майката и детето стимулирайки усещането за близост и сигурност, което е от изключителна важност в първите месеци на новороденото.

С вдъхновение от артистичната тенденция на международните дизайнери, YEMA въвежда нови стандарти във функционалността и хваща окото на околните със скритите си функции и фокус върху уникалния дизайн. В първите няколко месеца от живота на новороденото е важно то да има възможно най-много физически контакт с родителя си. Yema създава перфектна връзка между майката и детето стимулирайки усещането за близост и сигурност. Когато е до гърдите и, то може да чуе туптенето на нейното сърце - нещо толкова познато от утробата. Познатите допир, топлина и мирис оставят в бебето усещане за защитеност и спокойствие. Yema - продукт, който не само стимулира здравословното физическо развитие, но е и смело дизайнерско решение.

ЕРГОНОМИЧНО НОСЕНЕ

Благодарение на безшевния регулируем, седалищен панел и регулируемата облегалка за глава, ергономичната раница расте заедно с детето.

CARRY ON!

Познатият глас, уютната топлина и уникалният майчин аромат - ергономичната раница стимулира важната връзка между родителя и детето. Ползването на бебешко кенгуру подхранва усещането за доверие между родителя и бебето, като в същото време стимулира когнитивното му развитие. Правилното носене поставя бебето в позиция с разтворени крачета, а тежестта е далеч от хълбоците и така спомага за правилното развитие на тазобедрените стави. Ергономичната раница дава на родителя почти неограничена възможност за мобилност - докато бебето е уютно сгушено на безопасно място, вашите ръце са свободни за справяне с предизвикателствата на ежедневието.

ПОЗИЦИЯ НОСЕНЕ ОТПРЕД

Подходяща за новородени. Стимулира правилното развитие на тазобедрените стави.

ПОЗИЦИЯ НОСЕНЕ НА ХЪЛБОК/ ОТСТРАНИ

Такава позиция за носене е предназначена за бебета, които могат да си държат главичката изправена (след около 3-я месец). Така си почиват на рамото на родителя и разглеждат заобикалящия ги свят.

ПОЗИЦИЯ НОСЕНЕ НА ГРЪБ

Такава позиция за носене е подходяща за бебета, които имат добър контрол на главата, гърба и долната част на тялото си (след около 6-я месец). За родителя тя е най-лесната относно тежестта на детето.

Ергономично носене от раждането до около 2 годишна възраст.

Характеристики:

  • МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ОПОРА ЗА ВРАТА И ГЛАВАТА НА БЕБЕТО;
  • ЕРГОНОМИЧНА ПОЗИЦИЯ ЗА СЯДАНЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА РЕГУЛИРУЕМИЯ НА ШИРОЧИНА СЕДАЛИЩЕН ПАНЕЛ;
  • РАМЕННИТЕ ЛЕНТИ ЗА НОСЕНЕ СА КОМФОРТНО ПОДПЛАТЕНИ С МЕКИ ПОДЛОЖКИ И ОПЦИЯ ЗА НОСЕНЕ ПАРАЛЕЛНО ИЛИ КРЪСТОСАНО;
  • ЕМБЛЕМАТИЧНИ, ДЕКОРАТИВНИ КРИЛА;
  • ОБГРЪЩАНЕ НА ГРЪБЧЕТО СЪС 100% ПАМУЧНА ТЪКАН;
  • МЕКИ ПОДЛОЖКИ НА КОЛАНА НА КРЪСТА ЗА КОМФОРТ ПРИ ДЪЛГО НОСЕНЕ, КАКТО И ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАКОПЧАВАНЕ ЗА ПОВЕЧЕ СИГУРНОСТ;
Powered by Burptech - FB Like Box widget