Регулируемо столче за кола Cosatto ZOOMI Spectroluxe

№ в каталога: 1

299.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 29.40 лв. на месец

custom block1
Столчета за кола Cosatto Zoomi са цветни, леки, комфортни. Столчето разте заедно с Вашето дете. Zoomi е сигурен и удобен избор за превоз в автомобил. Столче за кола Zoomi са предназначени за деца от 9 до 36 килограма. С предпазните меки колани детето ще бъде в максимална безопасност. 


Характеристики:


5 причини за да си купите ZOOMI


Възраст на пътуването - Няма нужда да купува отделно. От малък до висок, Zoomi е там за пълноценно пътешествие - плъзгаща се, обърната напред, монтиране на предните и задните седалки.

Изключително регулируема - с преобразуване на седалката, 2 части за обръщане на седалката с растящо уголемяване и 5 позиции за облегалка за глава - Zoomi е нарастващ стълб за сигурност.

Подплатен протектор - С подложка за корема и гръдния кош, плюс удобни подплатени подлакътници, Zoomi е плюшено мече наистина, но не му казвайте, че го казваме. Свалящите се пране тапицерии поддържат увеличение zooming.

Усещане за сигурност - Поставянето на 5-точков обезопасителен колан с ключалка за бързо освобождаване за домашно време и пластове подплата около здраво ядро, Zoomi е здрава ядка на върха на силите си.

Пътуващ спътник - И когато безсмъртният въпрос бъде на път да се зададе "Стигнахме ли вече ?" Има точно "Благодаря на Zoomi". Работата е свършена.

Zoomi е автомобилна седалка от група 1,2,3, подходяща от 9kg до 36kg (9 месеца - 12 години)

Новата система против изплъзване Cosatto - Тук е. Друго Cosatto първо.

Коланите за седалки за коли са придобили напълно ново ниво на сигурност.

Изследванията показват, че повече от 70% от децата излизат от коланите за кола, като рискуват тежки наранявания. Това е неприемливо. Cosatto са построили решението.
     Системата Brand New Cosatto Anti-Escape е построена, работеща заедно с производителите на оригиналната, всепризнатата система за захващане "5 Point Plus".
     В тестовете 9 от 10 деца не могат да се измъкнат от системата за предпазване от изплъзване Cosatto. Това е резултат.

Системата за предпазване от изплъзване Cosatto. По-безопасно за детето. По-сигурни сте. По-безопасни пътища.


Гаранция: 3 години
Powered by Burptech - FB Like Box widget