Седалка за кола Cybex Aton Q Plus Mystic Pink 2018

№ в каталога: 517000026

399.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 39.24 лв. на месец

custom block1
Новия модел седалка за кола Cybex Aton Q Plus Mystic Pink предлага повишена сигурност за Вашето дете и функционалност за Вас. Страхотно предложение за Вас родители ако искате най-добрия и качествен продукт. Детско столче Aton Q Plus притежава уникален дизайн с много здрав, еластичен плат и има възможност да се монтира на няколко модела детски колички CybexСтолче Aton Q Plus може да използвате до 18 месеца на Вашето дете. Изберете модерна визия с новата колекция на Cybex Aton Q!

Като нов модел в линията столчета за кола група 0 на Cybex, Aton Q съчетава повишена сигурност и иновативна функционалност с отличен дизайн.
Plus версия:  Plus версията получава своя характерен облик чрез изключителен, много здрав плат с диагонална сплитка ефект в един поглед деним.

Целта на Aton Q е не само да  подобри предишния модел, но също така и да изработи нова седалка за кола, в светлината на новите технологии за сигурност, както и на резултатите от предишни тестове за ПТП. 
Резултатът е автомобилнa седалка с изключителен дизайн, подобрена функционалност и ергономичност.
Aton Q има регулируема по височина облегалка за глава с вградени предпазни колани.
В комбинация с LSP степента на страничната защита е дори по-висока, поради новата черупката. 
Aton Q е оборудван с 8 позиции на облегалка с вградени предпазни колани, дължината на който се регулира автоматично, когато промените височината на облегалката за глава. Тази система предотвратява неправилно уплътнение на седалката.

CYBEX система за пътуване
Използвайки елементарен адаптор, столчето за кола Aton може лесно да се монтира на количките CYBEX Callisto, Topaz и Onyx, както и най- новия модел PRIAM. Така леките и компактни колички се превръщат в комбинирани колички, които предлагат мобилност, пестене на пространство и лесно решение за живота в града и на път.

Характеристики:

- подложката се маха, когато бебето порасне, за по-голям комфорт
- широки колани осигуряващи сигурност и комфорт
- дишаща материя, перяща се на 30º С
- регулируема по височина облегалка на главата - 8 позиции

Може да закупите отделно: Isofix база, летен калъф, дъждобран, комарник и зимно чувалче

Размери на столчето: 65 х 44 х 39.5 - 56.1 сантиметра
Тегло: 4.600 килограма
Тегло с опаковка: 6.000 килограма

Производител Cybex Германия
Powered by Burptech - FB Like Box widget