Сгъваема кошара Lorelli SAN REMO 1 ниво 2018

№ в каталога: 10080011803

76.00 лв На склад
custom block1
С новата сгъваема кошара SAN REMO на Lorelli ще осигурите удобно място за сън или игра на Вашето мъниче. Тези детски кошари са на едно ниво и може да се ползват както за спане, така и за игра. Кошарка SAN REMO разполага с практичен страничен цип, чрез който Вашето дете ще може лесно да излиза и влиза в нея. С удобните колелца лесно и бързо може да се премества навсякъде, а компактните размери в сгънато положение улесняват лесно й транспортиране.

Характеристики:

- за спане и игра
- колелца за лесно придвижване
- подложка
- страничен отвор с цип
- сгъва се до компактни размери
- двойно осигурителна система за сгъване
- лесно се транспортира
- чанта за пренасяне

Предлага се в 4 цвята: Бежов, Кафяв, Син и Сив

Материали и поддръжка:

Пластмасовите детайли трябва редовно да се почистват с влажна кърпа.
Не използвайте абразиви.
При нужда използвайте мек сапун и топла вода, за да почистите текстилните части. Прането на чантата може да извършите ръчно в топла вода, без да я гладите. Не използвайте белина.
Съхранявайте продукта в сухи помещения. Не излагайте продукта на атмосферни влияния като вода, дъжд, сняг, влага или слънчева светлина.
Ако използвате кошарата навън, почистете полепналия по краката прах, както и по останалите елементи, тъй като попаднал в механизма на ключалките, може да причини сериозна повреда.
Не поставяйте кошарата в близост до отоплителни уреди, тъй като това може да повреди пластмасовите и текстилни части.

Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN 716 (Мебели. Несгъваеми и сгъваеми детски легла за използване в домашни условия).

Възраст: 0+ месеца

Тегло: 8.150 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget