Сгъваема кошара за спане и игра Lorelli VERONA 1 ниво 2018

№ в каталога: 10080251815

75.00 лв На склад
custom block1
С новата, сгъваема кошара за спане и игра Lorelli VERONA Вашето съкровище ще е винаги близо до Вас, защото разполага с колелца за лесно и удобно преместване, както и мрежести стени, през които контактът между Вас никога няма да се изгуби. Бебешка преносима кошарка Lorelli VERONA разполага с подложка за повиване, което я прави удобна и практична за Вас. Детски кошари VERONA са на едно ниво и може да се ползват както за спане, така и за игра. Кошарка VERONA разполага и със страничен цип, чрез който Вашето дете ще може лесно да излиза и влиза в нея. С удобните колелца лесно и бързо може да се премества навсякъде, а компактните размери в сгънато положение улесняват лесно й транспортиране.

Характеристики:

- за спане и игра
- подложка
- страничен отвор с цип
- сгъва се до компактни размери
- двойно осигурителна система за сгъване
- лесно се транспортира
- чанта за пренасяне

Предлага се в 3 цвята: Бежов, Зелен и Жълт

Материали и поддръжка:

Пластмасовите детайли трябва редовно да се почистват с влажна кърпа.
Не използвайте абразиви.
При нужда използвайте мек сапун и топла вода, за да почистите текстилните части. Прането на чантата може да извършите ръчно в топла вода, без да я гладите. Не използвайте белина.
Съхранявайте продукта в сухи помещения. Не излагайте продукта на атмосферни влияния като вода, дъжд, сняг, влага или слънчева светлина.
Ако използвате кошарата навън, почистете полепналия по краката прах, както и по останалите елементи, тъй като попаднал в механизма на ключалките, може да причини сериозна повреда.
Не поставяйте кошарата в близост до отоплителни уреди, тъй като това може да повреди пластмасовите и текстилни части.

Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN 716 (Мебели. Несгъваеми и сгъваеми детски легла за използване в домашни условия).

Възраст: 0+ месеца

Тегло: 8.250 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget