Слинг Minimonkey Unlimited (Светло Сив)

№ в каталога: 1

100.00 лв На склад
custom block1

Слинг Minimonkey Unlimited (Светло Сив)

 

Слинг Minimonkey Unlimited притежава изключително изчистен и стилен дизайн, и е много лесен и удобен за ползване. Тези слингове са изработени от 100% памук и лесни за поддръжка. Благодарение на слинг  Minimonkey Вие можете да носите бебето си от новородено.

 

Слинговете са практични, защото ги носите през рамо, лесно се поставят, позволяват гъвкавост при употреба, изключително са компактни, „растат” с бебето и то може да бъде носено в различни позиции.

Но при повечето слингове (с халки) има някои неудобства: съществува опасност, бебето да сe изплъзне от слинга, не можете да носите новороденото си бебе в ергономичната М-ПОЗИЦИЯ, а и правилното поставяне на мъничето в слинга може да е трудно.

 

Новият модел Minimonkey Sling Unlimited елиминира всички тези неудобства. The Sling Unlimited е  иновативен и уникален защото:

 

Уникални характеристики на слинг Ънлимитид

- Можете да носите бебето в ергономичната М-ПОЗИЦИЯ! С регулиращия клипс осигурявате нужната за бебето опора, особено в така важната област глава/врат. По-големите бебчета, които се носят на хълбок в този слинг седят малко по-плътно към тялото на носещия, което прави носенето много по-леко.

- Слингът има специален обезопасителен текстилен обръч, който минава между крачетата и не позволява бебето да се изплъзне от слинга.

- Друга уникална характеристика на този слинг е „релакс” позицията. Тя дава на бебето повече пространство, когато го храните или просто му говорите, без да се налага да го вадите от слинга.

 

Този слинг е лесен за употреба и удобен за носене: както за детето, така и за носещия!

 

The Sling Unlimited получи номинация за Холандските Baby Innovation Awardв категорията TRAVEL & SAFETY.

 

Характеристики:

 

- възраст на детето от 0 до 2 години (максимум 15 килограма)

- един стандартен размер

- разнообразни цветове

- 100% organic памук - пере се на 40 градуса в пералня машина при ниски обороти, с подходящ препарат, със закопчан клипс, поставен в мрежа за пране

- с мека подложка на рамото

- съответстват на европейските изисквания за безопасност

- цвят - Светло Сив

Powered by Burptech - FB Like Box widget