Смоби - Триколка с колан, розова

Безплатна доставка!

№ в каталога: 444501

148.00 лв На склад
custom block1

Baby Balade предлага уникална и патентована система на пълно родителско управление.

Вие можете да изключите кормилото, като в този случай управлението се извършва само от дръжката, пригодена за родителите.

 

За максимална безопасност, тя има обвиваща седалка, оборудвана с колани, безшумни колела, оборудвани с гумени рефлектори и устройство за свободно движение. Триколката се адаптира към растежа на детето с регулируема седалка в 3 позиции. Baby balade предлага регулируема и подвижна двойна родителска дръжка, кош и чанта.

 

 Smoby е гаранция за здравословна и безопасна игра, която развива моторните умения и социални способности на детето.

Марката предлага висококачествени къщички, детски кухни, триколки и много други.


Детската триколка е неизменен помощник на всеки родител в деликатната възраст,когато детето започва да се движи повече и детската количка става непрактична.

Триколката става неизменен артикул в ежедневието при разходка,пазар и в придвижване на по-дълги разстояния.

Тя дава сигурност със своите си удобства(комфортна седалка,колани,които придържат детето и различни позиции на облегалката на някои модели).

 

Детски онлайн магазини WWW.igra359.bg и WWW.kikiriki.bg предлага на вашето внимание своята категория детски триколки!!!Детските триколки претърпяват възходяща метаморфоза в своето развитие.Цветни, удобни и с много екстри.Олекотени и със сенници,които да предпазват вашето дете от парещото слънце.Богатия избор на бълагарския пазар от детски триколки(с педали и за яздене)представя марките доказани в Европа и Америка(smart trike,smoby,lexus trike,chic и мн.други).Тези марки диктуват модата на детските триколки.Дизайнерските предложения на тези триколки с родителски контрол преминаващи в детско колело порастват заедно с детето ви.Те са алуминиеви и пластмасови,с помпащи или силиконови гуми,с дишащи материи на седалките.Търсещи максимален комфорт на родителе и на вашето дете докато го придвижвате от една точка до друга.При някои модели на детски триколки има богат избор от екстри,като поставка за бебешка чаша,играчки прихванати за кормилото разнообраяващи вашето дете и място за багаж(при някои модели).За препоръки,мнения и забележки моля използвайте нашите ФЕЙСБУК страници igra359.bg и kikiriki.bg.Вашето мнение е важно за нас!!!


Powered by Burptech - FB Like Box widget