Снежен скутер STIGA Snow Kick (Черно/Синьо)

№ в каталога: 1

120.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
custom block1

Снежен скутер STIGA Snow Kick (Черно/Синьо)

 

Всички знаем, че снега е любим приятел на всяко дете и играта с него е незабравима. Снежен скутер STIGA Snow Kick е идеален подарък за Вашето дете през зимните, снежни дни! Изработени от качествени материали и подходящ за деца над 5 годишна възраст скутери Snow Kick гарантират снежно забавление. Зарадвайте детето си и бъдете сигурни, че ще се наслади максимално на зимните дни със снежен скутер Snow Kick!

 

Снежният скутер SNOW KICK на STIGA е сериозен претендент да се превърне в любима играчка на детето Ви тази зима! Забавлението с него по снежните хълмове е повече от гарантирано!

 

Скутерът е изработен от висококачествени материали - има лека сгъваема рамка от алуминий и стомана, регулиращо се кормило с три позиции за височина и пластмасови ски от HDPE полиетилен. Благодарение на леката си конструкция, дори и при малка снежна покривка, скутерът се носи бързо по заснежените хълмове.

 

Предназначен е за деца на възраст от 5+ години.

 

Основни характеристики:

- Препоръчителна възраст: от 5+ години

- Рамка: алуминий/стомана.

- HDPE ски.

- Регулируема височина на кормилото: 3 позиции.

- Здрави и удобни за хващане гумени ръкохватки.

- Максимално натоварване: 50 килограма

 

Размери: 92 х 10 х 95 сантиметра

Тегло: 3.300 килограма

 

Гаранция на продукта:

Продуктът има 1 година гаранция за производствени дефекти от датата на купуване. Гаранцията не покрива нормалното износване на части и елементи, които подлежат на амортизиране и при правилна употреба.

Powered by Burptech - FB Like Box widget