Стол за кола 0-13кг Hauck Comfort Fix Set 2017

№ в каталога: 339886

469.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 46.12 лв. на месец

custom block1
Новият стол за кола Hauck Comfort Fix Set е подходящ за Вашето новородено бебе до достигане на 13 килограма. Тези столчета за кола отговарят на високи изисквания в съответствие с ECE 44/04. Comfort Fix разполага с изпитана, патентована, енергийно-абсорбираща пяна в областта на главата и рамената, която постига оптимални резултати при тестове. Използвани са висококачествени, дишащи и разтегливи материали, така че Вашето дете да се чувства удобно в седалката. Столчета за кола Comfort Fix предлагат защита на главата и клиновидна възглавница, която ще се грижи за сигурността на детето.

Кошница за кола с база

- за бебета от 0+ до достигане на 13 килограма
- лесно поставяне и вадене с една ръка
- подсилена облегалка и раменна част

Новият Comfort Fix е логично продължение на нашите седалки за автомобили от серията Zero Plus. Тя е одобрена за бебета от раждането до тегло 13 килограма, в съответствие с ECE 44/04. Той разполага с изпитана, патентована, енергийно-абсорбираща пяна в областта на главата и рамената, която постига оптимални резултати при катастрофални тестове. Използвани са висококачествени, дишащи, разтегливи материали, така че бебето Ви винаги се чувства удобно в седалката. Предлагат се защита на главата и клиновидна възглавница.

Комбинирайте седалката Comfort Car Seat с базата Comfort Isofix в колата. ISOFIX BASE може да се постави в автомобили с ISOFIX връзка. Лесно се сглобява в автомобила само с няколко действия. Просто извадете конекторите ISOFIX на 180 градуса - фиксирайте на място - и готово. Основата се отключва с механизъм с една ръка и автоматично се застопорява на място след поставянето й на пода на автомобила. Това практически изключва риска от неправилно използване.

Същото важи и за монтирането на седалката за кола Comfort Fly към основата. За целта просто поставете Comfort Fix централно върху основата. Специалните водачи гарантират, че Comfort Fix винаги се плъзга правилно в основата и се застопорява там. Визуалните индикатори показват дали е заключена или правилно поставена в ISOFIX, закрепването на корпуса на седалката и основата. Това гарантира оптимална безопасност.

Характеристики:

- Седалка за бебета от раждането до достигане на 13 килограма
- Прикрепване с 3-точковите колани на колата
- Подсилена облегалка
- Лесно поставяне
- Освобождаване с една ръка
- База Comfort Isofix

Подходяща за количките от модели Rapid 3, Rapid 4, Vegas и Lift Up 4.

Тегло с опаковка: 9.500 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget