Стол за кола Cosatto ZOOMI REV UP/ 3-36кг.

№ в каталога: 1

299.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 29.40 лв. на месец

custom block1
Със столче за кола Cossato пътуването ще бъде удоволствие за малчуганите. То е с екстравагантен вид, за да им бъде интересно и да бъде техен спътник. Столчета за кола Cossato са с петточкови предпазни колани. Могат да се използват от 9 до 36 килограма.Така няма да се налага да купуване няколко столчета. То е комплексно. Предлага се в много разцвятки, за да подхожда на всеки вкус.

Характеристики:

5 причини за да си купите ZOOMI

-Възраст на пътуването - Няма нужда да купува отделно. От малък до висок, Zoomi е там за пълноценно пътешествие - плъзгаща се, обърната напред, монтиране на предните и задните седалки.

-Изключително регулируема - с преобразуване на седалката, 2 части за обръщане на седалката с растящо уголемяване и 5 позиции за облегалка за глава - Zoomi е нарастващ стълб за сигурност.

-Подплатен протектор - С подложка за корема и гръдния кош, плюс удобни подплатени подлакътници, Zoomi е плюшено мече наистина, но не му казвайте, че го казваме. 

-Свалящите се пране тапицерии поддържат увеличение zooming.

-Усещане за сигурност - Поставянето на 5-точков обезопасителен колан с ключалка за бързо освобождаване за домашно време и пластове подплата около здраво ядро, Zoomi е здрава ядка на върха на силите си.

Пътуващ спътник - И когато неуморниият въпрос бъде зададен "Стигнахме ли вече ?" ще има само "Благодаря на Zoomi". Работата е свършена.

Zoomi е автомобилна седалка от група 1,2,3, подходяща от 9kg до 36kg (9 месеца - 12 години). Коланите за седалки за коли са придобили напълно ново ниво на сигурност. Изследванията показват, че повече от 70% от децата излизат от коланите за кола, като има риск за тежки наранявания. Това е неприемливо. Cosatto са измислили решението.     

Системата Brand New Cosatto Anti-Escape е разработена съвместно с производителите на оригиналната, всепризнатата система за захващане "5 Point Plus". В тестовете 9 от 10 деца не могат да се измъкнат от системата за предпазване от изплъзване Cosatto. По-безопасно за детето. По-сигурни сте. По-безопасни пътища.

Гаранция: 3 години

Powered by Burptech - FB Like Box widget