Стол за кола Cybex Cloud Q Fashion Collection Anna K (Space Rocket) 2018

№ в каталога: 518001555

689.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 67.75 лв. на месец

custom block1
На Ваше внимание - стол за кола Cybex Cloud Q Fashion Collection Anna K! Предимството на новото столче за кола Cloud Q е, че може да "расте" заедно с Вашето дете. Страхотно предложение за Вас родители ако искате най-добрия и качествен продукт. Детско столче Cybex Cloud Q притежава уникален дизайн и има възможност да се монтира на няколко модела детски колички CybexСтолче Cloud Q може да използвате до приблизително 13 килограма на Вашето дете. Изберете качество и модерна визия с новата колекция на Cybex Anna K!

Подходящо за деца от 0 до 13 килограма (приблизително до 18 месечна възраст)

Със Cybex мечтите са големи. Модни фантазии, експериментален дизайн и високи стандарти за качество на материи и производствен процес – всичко това обединява продуктите с тази марка като доказателство за силно желание за успешен живот. Дизайнът е свеж, необикновен и забавен – ето за това става въпрос при Cybex. Брандъд вижда голям потенциал в работата с млади и обещаващи таланти, като така ги повежда по техния път към звездите.

Anna K издига усещането за мода на ново ниво – независимост и индивидуалност. Тук Cybex е точно на мястото си. Елате с нас на приключение в звездното небе и необятната вселена. Там където планети и галактики се реят отвъд време и пространство в безкраен танц с гравитацията – това е вдъхновението на новата изгряваща звезда Anna K за Cybex колекцията и SPACE ROCKET / Космическа Ракета. Взаимодействието между мекота и сила, усещането да се свиеш в своя пашкул или да изучаваш всичко наоколо – всичко това се вижда и усеща в новите MIOS, PRIAM, YEMA TIE и CLOUD Q. Те се превръщат в космически ракети за малките ловци на мечти и звезди. Всяка разходка навън ще бъде в тяхната лична космическа станция. Обратното броене за излитане започна. Bon Voyage! Free your mind.

Ергономична напълно легнала позиция извън колата - когато поставите столчето в хоризонтална позиция извън колата и издърпате долната му част, се отваря допълнително пространство, което го удължава. Благодарение на него, детето може да лежи удобно в ергономично правилно положение.

Характеристики:

- Наклон на облегалката - регулира се лесно, с една ръка без да се налага да изваждате детето.
- Дръжката за носене е практична и удобна, има няколко позиции на застопоряване.
- Допълнителна, махаща се подложка за новородени или недоносени бебета.
- 11 позиции за регулиране височината на облегалката за глава с вградени водачи за коланите - в комбинация с L.S.P. системата, тази облегалка е перфектно допълнение към защитата в случай на страничен сблъсък. С 11-те позиции за регулирането и на височина, дължината на вградените 3-точкови колани се променя автоматично, при наместване на облегалката за глава. Това премахва нуждата от допълнително регулиране на коланите и намалява риска от грешки при ползване.
- Телескопична линейна система за защита в случай на страничен удар (L.S.P. System) - заедно със здравият корпус абсорбират силата на удара при страничен сблъсък. Тя може да бъде регулирана индивидуално. Силата на най-първите удари в случай катастрофа се прехвърля от разгънатия протектор, обърнат към вратата, до корпуса на стола. Материалите и гъвкавата структура на кошницата поемат силата на удара и я отвеждат далеч от бебето.
- Вграден, сгъваем XXL сенник - предлага максимална защита на кожата на бебето. Отговаря на строгия австралийски стандарт със слънцезащитен фактор на материята UVP50+.
- Широк, триточков колан с меки подложки, даващи удобство на детето.

Може да бъде част от система за пътуване с колички Cybex или други марки детски колички с помощта на адаптери. Може лесно да се монтира на количките Cybex Callisto, Topaz и Onyx, както и най-луксозния модел Cybex Priam.

Отговаря на Европейски стандарт за качество и безопасност ECE R-44/04, Допълнение 7

В продължение на традицията на Cybex за модерни цветови комбинации, столчетата от серия PLATINUM са в разнообразни цветове и два вида материи - Comfort и Plus.
Серия Comfort: 10 варианта на мека и удобна тапицерия
Серия Plus: 7 цветови комбинации от изключително здрав плат с диагоналнo вплитане и Denim ефект.

Isofix базата се предлага отделно

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА ШАСИ!

Допълнителни аксесоари, които също се предлагат отделно:

- Isofix водачи
- зимно чувалче
- дъждобран
- летен калъф, предпазващ оригиналната калъфка
- комарник (мрежа против насекоми)

Размери на столчето: 66.5 х 44 х 40.3 сантиметра
Тегло: 5.400 килограма

Тегло с опаковка: 6.000 килограма 

Производител Cybex Германия
Powered by Burptech - FB Like Box widget