Столче с IsoFix Hauck Guardfix 2017

№ в каталога: 615034

469.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 46.12 лв. на месец

custom block1
Доверете се на най-новото столче с IsoFix Hauck Guardfix, което гарантира високи стандарти за безопасност, работа и функционалност! Столчета за кола Guardfix са оборудвани с иновативна система EASY SNAP в група 1 за деца приблизително от 1 до 4 години. Допълнително подсилените зони, от външната страна на седалката, повишават безопасността на Вашето дете в случай на страничен удар в областта на главата и таза. Големите вътрешни размери на столче Guardfix, предлагат много място на детето и продължително използване, а висококачествените покрития, изработени от микрофибърни тъкани, са сваляеми и позволяват изпиране.

Столчето за кола GUARDFIX е столче от група 1, обърната напред, по посока на движението и с ISOFix връзка. GUARDFIX поставя нови стандарти за безопасност, работа и функционалност, и е одобрена съгласно ECE 44/04.

Guardfix е оборудвана с иновативна EASY SNAP система. С едно издърпване на дръжката, съединителите ISOFix ще се изтласкат навън и седалката е готова за лесно поставяне в автомобила.

В допълнение, GUARDFIX предлага регулируема на 6 позиции, по височина, облегалка за глава, 5-точкова система на коланите, 3 степенно накланяне на облегалката и мека подплата.
 
Guardfix също е оборудвана с Extended Side Protection System (ESP). Тази система осигурява допълнителен слой мемори пяна в комбинация с подложката от стиропор в седалката, за максимална защита от странични удари.

Характеристики:

- Подходяща възраст: приблизително от 1 до 4 години/ от 9 до 18 килограма
- Регулируема по височина облегалка за глава
- Настройка с една ръката в легнало положение (само когато е с лице по посока на движение)
- 3 позиции на наклон на столчето, когато се монтират с лице по посока на движението
- Система за намаляване на страничните удари
- Мемори пяна в областта на главата и страниците
- Текстилни части: микрофибър и мрежа (предотвратява изпотяване и прегряване)
- Високо ниво на сигурност, благодарение на стоманената рамка
- Система за захващане: 3-точков предпазен колан и подплатена раменна зона

Предлага се в 2 цвята: Черен/Бежов, Черен/Син

Тегло с опаковка: 16.900 килограма
Powered by Burptech - FB Like Box widget