Столче за кола 0-36кг Lorelli SANTORINI / Бежово

№ в каталога: 10071181905

153.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 15.05 лв. на месец

custom block1

Столче за кола 0-36кг Lorelli SANTORINI / Бежово

Столче за кола 0-36кг Lorelli SANTORINI е идеален избор за удобно пътуване за Вас и Вашето дете. Системата за сигурност Isofix позволява на кошницата за кола да се закрепва плътно и неподвижно към корпуса на автомобила, без да се ползват предпазните колани на колата. Седалката е тествана и отговаря на високи стандарти, като осигурява максимална безопасност и комфорт за децата. За удобството на Вашето дете ще се погрижат меката подложка за глава и за сядане, а за безопасността му 5-точковия предпазен колан. Столчета за кола SANTORINI са представители на на група 0/1/2/3 за деца с тегло от 0 до 36 килограма, което гарантира дълго използване.

Характеристики:

  • Многопозиционни коланчета;
  • Мека подложка за главата;
  • Мека подложка за тялото;
  • 5 точков колан;
  • Столчето се предлага в 4-ри цветови дизайна: Бежов, Син, Сив и Червен;
Материали и поддръжка:
Столчето за кола може да бъде почиствано с хладка вода и сапун. Не използвайте агресивни почистващи препарати, като абразиви или разредител.

Тапицерията трябва да се пере на ръка при максимална температура 30°С. Не използвайте белина. Не гладете. Не сушете на директна слънчева светлина.

Пластмасовите елементи почиствайте с помощта на влажна кърпа. Не използвайте абразиви.

Безопасност:
Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност ECE R44/04, осигуряващ максимална безопасност и комфорт за Вашето дете.
Powered by Burptech - FB Like Box widget