Столче за кола 9-25 кг Avionaut Glider Expedition (Черно)

№ в каталога: EX.07

299.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 29.40 лв. на месец

custom block1

Детското столче за кола до 25 килограма е от изключителна необходимост за Вашето дете при пътувания на къси, средни и дълги разстояния. То трябва да е комфортно и направено от качествени материи, които да не дразнят детето Ви при престоя му в него. През годините детските столчета за кола са придобили доста трансформации и днес предлагат много повече функции от преди. Столче за кола Avionaut Glider Expedition е ергономична и удобна седалка за кола, която осигурява оптимална защита на Вашето дете.

 

Детските столчета Avionaut са разработени в сътрудничество с дизайнери и конструктори с опит в авиационната индустрия. Целта е да се създаде абсолютно безопасна и удобна детска седалка за кола. Продуктите Avionaut са ергономични и растат заедно с Вашето дете, за да се адаптират най-добре към неговите нужди. Столчетата са изработени на базата на "твърда черупка, мек интериор". Всяка седалка се състои от черупка от супер устойчив материал, конструирана така, че да се създаде оптимална защита при инцидент. Интериорът на  детските седалки Avionaut е изработен от експандиран полипропилен EPP, за да поеме всички удари, на които може да бъде изложено детето.

 

Всички продукти Avionaut  са произведени в Европeйския съюз, под непрекъснат контрол  на тяхното изпълнение и използваните материали.

 

Характеристики:

                                                           

- регулиране на наклона на столчето

- облегалката за главата е от полиуретанова пяна и осигурява пълен комфорт за главата и врата на детето

- допълнителна странична защита

- обтегачи за предпазния колан на автомобила, за допълнителна стабилност

- лесна инсталация в автомобила

- тапицерията лесно се сваля и почиства

Powered by Burptech - FB Like Box widget