Столче за кола Cybex Aton Cobblestone grey

№ в каталога: 512103014

235.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 23.11 лв. на месец

custom block1

Столче за кола 0+, 0-13 кг ,предназначено за деца от 0 месеца до 18 месеца.

Изключително лекото и просторно столче за кола за новородено CYBEX Aton е наградено с наградата за победител от немската Stiftung Warentest (06/09) в групата 0+ без основа и получава високи отличия в проведените тестове от най- известните европейски организации на потребителите.

Като част от системата за пътуване на CYBEX Аton попада в категорията на мобилността.

 

CYBEX система за пътуване

Използвайки елементарен адаптор, столчето за кола Aton може лесно да се монтира на детска количките CYBEX Callisto, Topaz и Onyx.

Така леките и компактни детски колички се превръщат в комбинирани колички, които предлагат мобилност, пестене на пространство и лесно решение за живота в града и на път.

 

Интегриран сгъваем сенник

Сенникът с две позиции лесно се използва и предлага оптимална защита. Прибира се в защитен джоб, когато не се използва.

 

Допълнителни характеристики:

- подложката се маха, когато бебето порасне, за по- голям комфорт

- широки колани осигуряващи сигурност и комфорт

- дишаща материя, перяща се на 30С

 

Размери:

- дължина/ширина/височина- 63/47/55,5см

 

Тегло- 3,9кг

 

Аксесоари, които не са включени в цената:

- адаптери ( с тяхна помощ столчето бързо и лесно се закрепва за моделите на Cybex- Callisto, Onyx и Topaz)

- летен калъф

Детското столче от 0-13 килограма е от изключителна необходимост за вашето дете, при пътувания на къси, средни и дълги разстояния. То трябва да е комфортно, направено от дишащи материи, които да не запарват и дразнят детето ви при престоя му в него. През годините детското столче за кола е придобило доста трансформации и днес предлага много повече функции от преди (различни позиции на облегалката както и на позициите на които лежи тила на детето). Как да изберем столче за нашето дете? Това не е лесен въпрос, особено след като имаме почти винаги съображения с бюджета който разполагаме. На първо място можем да се доверим на марки доказани в ЕВРОПА (и притежаващи необходимия сертификат за годност), да се опитаме да намерим подходящия вариант, компромисите понякога водят до неприятни последствия за нашето дете. Ето и нашите нови иновативни столчета за кола, с модерен дизайн и много удобства които ще задоволят всяко дете и неговия взискателен родител. Те са цветни удобни и най-вече безопасни, издържали многобройни тестове преди да достигнат до вашето дете. Наше призвание е да сме ви полезни при вашия избор, за да може вашето дете да получи най-доброто и съобразено най-вече с вашето желание. Следете последващите колекции и предложения за детски столчета за кола, на нашите онлайн магазини.


http://www.kikiriki.bg/cat/120/stol4eta-za-kola


http://www.igra359.bg/cat/120/stol4eta-za-kola


Задавайте вашите въпроси, предложения и поправки на нашите фейсбук страници IGRA359.BG и KIKIRIKI.BG

БЛАГОДАРИМ !!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget