Столче за кола Cybex Sirona Plus Desert Khaki

№ в каталога: 515105002

979.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 96.27 лв. на месец

custom block1

Столче за кола Група 0+, 0-18 кг, предназначено за деца от раждането до 18 месеца.


Plus версия:  Plus версията получава своя характерен облик чрез изключителен, много здрав плат с диагонална сплитка ефект в един поглед деним

Представяме Ви новото столче за кола от Cybex група 0+/1 0-18 кг. - SIRONA!

Aкo желаете максимална сигурност за Вашето дете, ще са Ви необходими продукти, които могат да изпълнят това изискване във всяко едно отношение. С нововите столчета за кола Sirona от Cybex са използвани всички водещи технологии в областта на детската сигурност и са обединени в един продукт -SIRONA, който със сигурност ще засенчи всичко, което го е имало до сега.

Доказано че е столчетата за кола, обърнати обратно на посоката на движение, намаляват риска от нараняване при фронтален удар с повече от 80% в сравнение с конвенционалните обърнати напред столчета с 5-точкови колани.

Колекцията на Sirona Plus разполага с мек еластичен плат в пет различни дизайна

Характеристики:

- може да се монтира обратно по посока на движението, което го прави подходящо за деца от 0 до 18кг(приблизително от 0 до 4 години)

- регулиране наклона на столчето в 7 позиции, само с една ръка

- 10 позиции за височина на облегалката на главата

- пет точков колан

- лесно качване и слизане

- хитра система, позволяваща завъртане на 360оС. Улеснява ежедневието на родителите, както и премахва болките в гърба. Така много лесно се сменя позицията между возенето обратно и по посока на движението - без да се налага да се изважда столчето от автомобила. Слизането и качването също е много лесно, тъй като столчето може да бъде завъртяно в желаната посока само с един клик.

- може да се монтира и по посока на движението, което е подходящо когато детето навърши 9 месеца

- в зависимост от тяхната структура и големина на тялото, по-големи деца могат да имат недостатъчно място за крачетата, когато седят обратно на посоката на движение. В такъв случай CYBEX SIRONA може да бъде монтирана с лице по посока на движението, като се използва възглавница за безопасност

 Столчето разполага с коригираща се възглавница за безопасност. По посоката на движение детето е защитено от регулируема възглавница за безопасност. Тази система работи както разтворен еърбег, който поема силата на удара по цялата си площ. В сравнение с конвенционалните 5-точкови колани, огъването на врата е значително намалено. Благодарение на новата интегрирана система за закрепване не е необходимо да закопчавате възглавницата за безопасност с колана на автомобила. (очаква патент)

Другата характеристика, която издига столчето на върха е така наречената - телескопична линейна система за защита от страничен удар. Дали обратно или по посока на движение, регулируемата система за линейна защита от страничен удар (L.S.P.) на CYBEX SIRONA увеличава нивото на сигурност в случай на страничен удар. L.S.P. системата може да бъде индивидуално нагласена според позицията на столчето и типа на автомобила и абсорбира силата на страничният удар в комбинация с протекторите за главата и рамената.

Тегло- 16кг.


Детското столче от 0-18 килограма е от изключителна необходимост за вашето дете,при пътувания на къси,средни и дълги разстояния.То трябва да е комфортно,направено от дишащи материи,които да не запарват и дразнят детето ви при престоя му в него.През годините детското столче е придобило доста трансформации и днес предлага много повече функции от преди(различни позиции на облегалката както и на позициите на които лежи тила на детето).Как да изберем столче за нашето дете?Това не е лесен въпрос,особено след като имаме почти винаги съображения с бюджета който разполагаме.На първо място можем да се доверим на марки доказани в ЕВРОПА(и притежаващи необходимия сертификат за годност) и да се опитаме да намерим подходящия вариант,компромисите понякога водят до неприятни последствия за нашето дете.Ето и нашите нови иновативни столчета за кола,с модерен дизайн и много удобства които ще задоволят всяко дете и неговия взискателен родител.Те са цветни удобни и най-вече безопасни,издържали многобройни тестове преди да достигнат до вашето дете.Наше призвание е да сме ви полезни при вашия избор,за да може вашето дете да получи най-доброто и съобразено най-вече с вашето желание.Следете последващите колекции и предложения за детски столчета, на нашите онлайн магазини.Задавайте вашите въпроси,предложения и поправки на нашите фейсбук страници IGRA359.BG и -

БЛАГОДАРИМ!!!

Powered by Burptech - FB Like Box widget