Столче за кола Cybex Solution Q Fix Dune 2014г

№ в каталога: 514120011

389.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 38.25 лв. на месец

custom block1

Детското столче за кола до 36 килограма е от изключителна необходимост за вашето дете,при пътувания на къси,средни и дълги разстояния.То трябва да е комфортно,направено от дишащи материи,които да не запарват и дразнят детето ви при престоя му в него.През годините детските столчета за кола са придобили доста трансформации и днес предлагат много повече функции от преди(различни позиции на облегалката както и на позициите на които лежи тила на детето).Как да изберем столче за нашето дете?Това не е лесен въпрос,особено след като имаме почти винаги съображения с бюджета,който разполагаме.На първо място можем да се доверим на марки доказани в ЕВРОПА(и притежаващи необходимия сертификат за годност) и да се опитаме да намерим подходящия вариант.Компромисите понякога водят до неприятни последствия за нашето дете.Ето и нашите нови иновативни столчета за кола,с модерен дизайн и много удобства,които ще задоволят всяко дете и неговия взискателен родител.Те са цветни,удобни и най-вече безопасни.Издържали многобройни тестове преди да достигнат до вашето дете.Наше призвание е да сме ви полезни при вашия избор,за да може вашето дете да получи най-доброто и съобразено най-вече с вашето желание.Следете последващите колекции и предложения за детски столчета, на нашите онлайн магазини.Задавайте вашите въпроси,предложения и поправки на нашата ФЕЙСБУК страница IGRA359.BG и -

БЛАГОДАРИМ!!!

Столчето за кола на CYBEX е предназначено за деца с тегло от 15 до 36 кг.

НАЙ-НОВА КОНЦЕПЦИЯ ЗА БЕЗКОМПРОМИСНА СИГУРНОСТ
Най-важният елемент от концепцията за безопасност на Solution Q-fix e патентовата облегалка за главата, която предпазва главата на детето да не падне напред, когато заспи.

Новата технология на Cybex предлага допълнителна странична защита със защитни възглавнички. Подобно на странични въздушни възглавници, те абсорбират енергията в самото начало в случай на инцидент.
3 ПОЗИЦИИ НА ОБЛЕГАЛКАТА НА ГЛАВАТА
Патентованата облегалка за глава има 3 позиции и премества точката на балансиране на детската глава малко по- назад пазейки я в зоната на сигурност на седалката, когато детето е заспало. Чувствителната детската глава е оптимално защитена при страничен удар. 
В резултат на това столчето става по- удобно, когато детето е заспало и сигурността значително се увеличава сравнено с конвенционалните системи.
L.S.P. СИСТЕМА ЗА СТРАНИЧНА ЗАЩИТА
С усъвършенстваната L.S.P. ( Linear Side Plus) система на Solution Q-fix силата на страничния удар се абсорбират систематично от защитната възглавница, страниците и протекторите за главата. 
Едновременно с това, кинетичната енергия предизвикана от удара се абсорбира в ранен стадий и главата се задържа в зоната на безопасност.
Автоматично регулиране на височината и ширината

Повечето деца достигат до 55% от общата им височина от 3-годишна възраст и от 12-годишна възраст са завършили 89% от растежа им. 
Това води до среден ръст 60 см по време на периода, в който се използва седалката на колата.
С цел да се осигури възможно най-добрата защита и комфорт за целия срок на използване, CYBEX Solution Q-Fix се отличава с интегрирана височина и ширина настройка - нова функция за безопасност, за гъвкаво и оптимално подреждане на седалката до ръст на детето. 
С една ръка механизъм и 11 възможности за регулиране на височината и ширината на седалката може да се регулира едновременно. 
Седалката може да нарасне до 8 см в ширина и до 20 см височина. 
Детето по този начин винаги остава в протекторите на главата и раменете в оптимална защитена зона и никога не се чувства стеснено, дори към края на периода на ползване.

ISOFIX СИСТЕМА
ISOFIX системата осигурява по-висока безопасност и по-добра стабилност в двете групи. Конекторите на столчето просто се закопчават в ISOFIX системата на колата. 
Конекторите могат да бъдат прибрани, в случай, че столчето се използва в кола, която няма ISOFIX система.
Системата за вентилация осигурява комфортна температура за сядане дори в горещите дни.
Долълнителни характеристики:
- Три позиции на наклон на облегалката на главата
- Защита при страничен удар
- Регулируема височина на облегалката
- 11 различни позиции на гърба
- Дишаща материя, перяща се при температура 30С
- Изключително лека конструкция
Размери:
- дължина 41.2 см; ширина 52.9- 61.2 см; височина 61.9- 81.7 см
Тегло- 7.1кг
Като допълнителен аксесоар може да се закупи летен калъф
Powered by Burptech - FB Like Box widget