Столче за кола Cybex Solution X2 Lollipop 2014г

№ в каталога: 514115007

279.00 лв ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 27.44 лв. на месец

custom block1

Детското столче за кола до 36 килограма е от изключителна необходимост за вашето дете,при пътувания на къси,средни и дълги разстояния.То трябва да е комфортно,направено от дишащи материи,които да не запарват и дразнят детето ви при престоя му в него.През годините детските столчета за кола са придобили доста трансформации и днес предлагат много повече функции от преди(различни позиции на облегалката както и на позициите на които лежи тила на детето).Как да изберем столче за нашето дете?Това не е лесен въпрос,особено след като имаме почти винаги съображения с бюджета,който разполагаме.На първо място можем да се доверим на марки доказани в ЕВРОПА(и притежаващи необходимия сертификат за годност) и да се опитаме да намерим подходящия вариант.Компромисите понякога водят до неприятни последствия за нашето дете.Ето и нашите нови иновативни столчета за кола,с модерен дизайн и много удобства,които ще задоволят всяко дете и неговия взискателен родител.Те са цветни,удобни и най-вече безопасни.Издържали многобройни тестове преди да достигнат до вашето дете.Наше призвание е да сме ви полезни при вашия избор,за да може вашето дете да получи най-доброто и съобразено най-вече с вашето желание.Следете последващите колекции и предложения за детски столчета, на нашите онлайн магазини.Задавайте вашите въпроси,предложения и поправки на нашата ФЕЙСБУК страница IGRA359.BG и -

БЛАГОДАРИМ!!!

СТОЛЧЕТО ЗА КОЛА НА CYBEX Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ДЕЦА С ТЕГЛО ОТ 15 ДО 36 КГ,ОТ 3 ДО 12 ГОДИШНИ.

Новата технология на Cybex предлага допълнителна странична защита със защитни възглавнички. Подобно на странични въздушни възглавници, те абсорбират енергията в самото начало в случай на инцидент.
Най-важният елемент от концепцията за безопасност на Solution X2 e патентовата облегалка за главата, която предпазва главата на детето да не падне напред, когато заспи.
3 позиции на облегалката на главата
Патентованата облегалка за глава има 3 позиции и премества точката на балансиране на детската глава малко по-назад пазейки я в зоната на сигурност на седалката, когато детето е заспало. Чувствителната детската глава е оптимално защитена при страничен удар. В резултат на това столчето става по-удобно, когато детето е заспало и сигурността значително се увеличава сравнено с конвенционалните системи.
L.S.P система за странична защита
С усъвършенстваната L.S.P. система на Solution X2 силата на страничния удар се абсорбират систематично от защитната възглавница, страниците и протекторите за главата. 
Едновременно с това, кинетичната енергия предизвикана от удара се абсорбира в ранен стадий и главата се задържа в зоната на безопасност.
Още характеристики:
- подвижна облегалка на гърба
- 11 позиции за промяна височината на облегалката
- три позиции на наклон на облегалката на главата
- зашита при страничен удар
- дишаща материя, перяща се при 30С
- изключително лека конструкция
Размери:
- дължина/ширина/височина- 45/55/66-82см
Тегло- 7кг
Аксесоари, които не са включени в цената и могат да се закупят отделно
- летен калъф
Powered by Burptech - FB Like Box widget