Столче за кола със сенник Cybex Cloud Q REBELLIOUS

№ в каталога: 519000133

599.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 58.90 лв. на месец

custom block1

Столче за кола със сенник Cybex Cloud Q REBELLIOUS

Столче за кола със сенник Cybex Cloud Q REBELLIOUS е столчето, което предлага комфортно пътуване и расте заедно с Вашето дете. Гарантира изключителна защита и нов вид система за пътуване за изключителна безопасност, както в колата, така и извън нея. Столчето разполага с напълно легнала позиция, която може да използвате извън автомобила. Тази иновативна система за пътуване се допълва с телескопична линейна защита от страничен удар, полулегнало положение в колата и сгъваем XXL сенник с UVP50+ защита от слънцето.

Нова дефиниция за лукс при пътуване

Кураж, ангажираност, оптимизъм и увереност - това са качества, които отличават съвременните, самоуверени жени и новите тенденции от последователите. Предизвикване на статуквото, мислене „извън кутията“ и възприемането на иновациите са определящи черти на младите и амбициозни жени днес.

Новата Модна Колекция CYBEX Platinum "Rebellious" превръща този начин на живот в стилен и луксозен дизайн - пълен с дух и изтънченост.  Живите цветове, добре замислените декорации, първокласното качество и свежият шикозен стил правят линията CYBEX "Rebellious" атрактивно модно изявление за смелите, енергични жени, които се наслаждават на живота заедно с техните деца. Изгрейте и заблестете!

Cloud Q е победителят при тестовете в Група 0+ проведени 06/2015 от German Stiftung Warentest. Това бе единственото столче с резултат "много добър" в категория Безопасност. То е перфектна симбиоза от изключителна защита и нов вид система за пътуване даващо безопасност вътре и извън автомобила.

Характеристики:

 • Група 0+, 0-13 килограма, От раждането до около 18 месеца;
 • Ергономична напълно легнала позиция извън колата.;
 • Допълнителна, махаща се подложка за новородени или недоносени бебета;
 • 11 позиции за регулиране височината на облегалката за глава с вградени водачи за коланите;
 • Телескопична Линейна защита от страничен удар (L.S.P. System);
 • Вграден сгъваем XXL сенник;
 • Част от система за пътуване с колички Cybex, gb и други марки;
 • Отговаря на Европейски стандарт ECE R-44/04 Допълнение 7;
 • Размери: Дължина / Широчина / Височина: 670 х 440 х 395-565 мм;
 • Европейски стандарт за безопасност ECE R-44/04, Група 0+;
 • Машинно пране на тапицерията при 30°;
 • Тегло: 5.700 килограма;
Благодарение на възможността за напълно легнало положение на облегалката на кошницата за кола, извън колата тя може да се ползва като кош за новородено. Тази иновативна система за пътуване се допълва от телескопична линейна защита от страничен удар, полулегнало положение вътре в колата и XXL сенник с UVP50 + защита от слънцето. При промяна в някоя от 11-те позиции за регулиране височината на облегалката за глава, едновременно се променят и дължината на предпазните колани и ъгълът на сядане. Така кошницата расте заедно с детето.

РЕГУЛИРУЕМА ОБЛЕГАЛКА
Ергономична, легнала позиция извън колата.
Новата функция на Cloud Q е възможността ѝ да бъде поставена в хоризонтална позиция извън колата. Благодарение на голямото пространство за крака и легналата позиция, детето може да лежи удобно в ергономично положение.
Наклонът на облегалката може да бъде регулиран лесно с една ръка без да се налага да изваждате детето от кошницата. Също така, дръжката остава на удобно място. В комбинация с детските колички на CYBEX, Cloud Q може да бъде използван в единна система за пътуване. Благодарение на възможността за поставяне в легнала позиция, детският кош за кола може да се превърне в практична и удобна кошница за деца на няколко месеца. Детето може да си лежи в правилна, ергономична позиция.

АВТОМАТИЧНО РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА НА СЕДАЛКАТА ЗА КОЛА
За почти легнала и идеална легнала позиция
Cloud Q е приспособена дори за нуждите на новородени и недоносени бебета. Пренасянето на недоносени и много малки бебета, чиито мускули на врата и рефлекси не са напълно развити е едно от най- големите предизвикателства, с което са се сблъскали нашите инженери по безопасността. Накланянето на главата напред може да доведе до проблеми с дишането по време на сън. Затова трябва да бъде избягвано на всяка цена.
Заедно с немските специалисти в областта на медицината, консултирането с акушерки и вземайки предвид резултатите на много тестове, беше създадена нова функция, която позволява възможно най- ергономичната позиция между главата, врата и гръдния кош в легнало положение. Така се намаляват и проблемите с дишането. С регулиране на облегалката за глава, автоматично се променя и височината на седалката, за да може да расте заедно с детето. С това автоматично регулиране, кошът за кола предлага на по- големите деца повече пространство и удобство.

ТЕЛЕСКОПИЧНА L.S.P. СИСТЕМА
Телескопична, линейна система при страничен удар
Телескопичната, линейна система при страничен удар (L.S.P. System), заедно със здравият корпус, абсорбират силата на удара при страничен сблъсък.
Телескопичната, линейна защита при страничен удар може да бъде регулирана индивидуално. Силата на най- първите удари при катастрофа се прехвърля от разгънатия протектор, обърнат към вратата, до корпуса на стола. Материалите и гъвкавата структура на кошницата поемат силата на удара и я отвеждат далеч от бебето.

РЕГУЛИРУЕМА НА ВИСОЧИНА ОБЛЕГАЛКА ЗА ГЛАВА В 11 ПОЗИЦИИ
За перфектна защита, която расте с детето
В комбинация с телескопичната, линейна система за защита при страничен удар, регулируемата на височина облегалка за глава е перфектно допълнение към защитата при страничен сблъсък на кошницата за кола Cloud Q.
С новите 11 позиции за регулиране на височината на облегалката, дължината на вградените 3-точкови колани се променя автоматично, при наместване на облегалката за глава. Това премахва нуждата от допълнително регулиране на коланите и намалява риска от грешки при ползване.

СГЪВАЕМ, ИНТЕГРИРАН XXL СЕННИК, КОЙТО ПРИЛЯГА НА ФОРМАТА НА КОШНИЦАТА ЗА КОЛА
Перфектна защита от слънце и вятър (UVP50+)
За максимална защита на кожата на бебето, сгъваемият XXL сенник отговаря на строгия австралийски стандарт за защита от слънцето (UVP50+).
Интегрираният, просторен сенник елегантно се скрива на фона на кошницата. Може да бъде разгънат допълнително за перфектна защита срещу вятър и дъжд.

ЦВЕТОВЕ И МАТЕРИИ
Сигурност, дизайн и функционалност.
В продължение на традицията на Cybex за модерни цветови комбинации, столчетата от серия PLATINUM са в разнообразни цветове и два вида материи.
Серия КОМФОРТ: 10 варианта на мека и удобна тапицерия на серия PLATINUM. Серия PLUS: 7 цветови комбинации от изключително здрав плат с диагонална сплитка с ефект DENIM.

ФУНКЦИИ

- Система за пътуване:
със CYBEX PRIAM и всички останали модели на CYBEX, както и с други марки колички;
- Корпус, абсорбиращ енергията на удара. Абсорбира силата на удара и защитава бебето;
- Широки три-точкови колани: с меки подложки на коланите.

АКСЕСОАРИ, които се закупуват отделно:

- ПРАКТИЧЕСКИ ISOFIX BASE - ATON Q BASE-FIX
Вече не е обезпокоително изправянето нагоре на столчето за кола
В съответствие с нашата философия за безопасност, която подчертава, лекота на използване по принцип и система ISOFIX по-специално, на Aton Q идва с практическа основа. Носителят на бебе може лесно да се скъса в основата и се използва без да се налага да си я осигурят допълнително с предпазния колан на колата. Индикатор потвърждава, че той е бил инсталиран правилно. The Aton Q Base-Fix е инсталиран в колата с конекторите на ISOFIX, осигуряване на допълнителна стабилност и безопасност. Алтернативно може да се осигури с предпазния колан на колата в превозни средства, които нямат система ISOFIX.
- ISOFIX ВОДАЧИ
Улесняват монтажа на столчето за кола като защитават кожената или текстилна тапицерия на автомобилната седалка. Предлагат се като част от комплекта с всяко столче за кола с ISOFIX.
- Зимно чувалче
- ДЪЖДОБРАН
- ЛЕТЕН КАЛЪФ
През летните месеци дава на детето комфорт и прохлада.
- КОМАРНИК.

ВИДОВЕ КОЛИ
Това ли е правилното място в колата ми?
Монтажа на нашите продукти е тествана в най-новите превозни средства. Въпреки това, ние винаги препоръчваме монтаж от квалифициран търговец на дребно, за да потвърдите съвместимостта. Дължината на коланите на автомобила или ISOFIX (САЩ: LATCH) точките на закрепване могат да се различават при различните производител на автомобили.

Създадено в Германия
Powered by Burptech - FB Like Box widget