Столче за кола в бежов цвят Lorelli JUNIOR Daisy Bears 2017

№ в каталога: 10070821730

88.00 лв На склад
custom block1

Столче за кола Lorelli JUNIOR Daisy Bears е практично столче, което разполага с всичко необходимо, за да отговори на изискванията Ви! Стол JUNIOR съчетава в себе си дизайнерско излъчване, качествена изработка и лесна поддръжка. Това столче е предназначено за деца с тегло от 9 до 36 килограма, като за пораснало дете се трансформира в удобна седалка за кола. Столчета за кола Lorelli JUNIOR са добър избор за удобно и безопасно пътуване!

Продукти Lorelli се отличават с практичност, качество и достъпност, като в същото време са винаги актуални, следвайки световната мода при производството и дизайна на бебешките стоки.

 

Характеристики:

 

- Група 1/2/3 (9-36 килограма)

- многопозиционни коланчета

- сваляща се тапицерия

- лесен монтаж

- трансформиране в седалка

- регулиране на облегалката за глава

 

Моделът се предлага се в 4 цвята: Розов, Зелен, Бежов и Сив

 

Тегло: 4.300 килограма

 

Материали и поддръжка:

Столчето за кола може да бъде почиствано с хладка вода и сапун. Не използвайте агресивни почистващи препарати, като абразиви или разредител.

Тапицерията трябва да се пере на ръка при максимална температура 30°С. Не използвайте белина. Не гладете. Не сушете на директна слънчева светлина.

Пластмасовите eлементи почиствайте с помощта на влажна кърпа. Не използвайте абразиви.

 

Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност ECE R44/04, осигуряващ максимална безопасност и комфорт за Вашето дете.

Powered by Burptech - FB Like Box widget