Столче за път Lorelli EXPLORER (Beige/Green) 2017

№ в каталога: 10070891752

89.00 лв На склад
custom block1

Изберете удобно и практично столче за Вашата кола с помощта на новите модели от Lorelli. Столче за път EXPLORER е изключително комфортно при пътуване, благодарение на меките подложки за главичката и тялото на детето. С многопозиционните коланчета ще бъдете спокойни за сигурността на Вашето съкровище. Столчета Lorelli EXPLORER са с висококачествена тапицерия, която се поддържа много лесно.

Продукти Lorelli се отличават с практичност, качество и достъпност, като в същото време са винаги актуални, следвайки световната мода при производството и дизайна на бебешките стоки.

 

Характеристики:

 

- Група 1/2/3 (9-36 килограма)

- сваляща се тапицерия

- лесен монтаж

- мека подложка за главата

- трансформиране в седалка

- мека подложка за тялото

- 5 точков колан

 

Моделът се предлага се в 10 дизайна: Сив, Зелен, Аквамарин, Розов, Зелен, Кафяв/Бежов, Сив/Бежов, Сив/Зелен, Бежов и Светло Сив

 

Тегло: 5.200 килограма

 

Материали и поддръжка:

Столчето за кола може да бъде почиствано с хладка вода и сапун. Не използвайте агресивни почистващи препарати, като абразиви или разредител.

Тапицерията трябва да се пере на ръка при максимална температура 30°С. Не използвайте белина. Не гладете. Не сушете на директна слънчева светлина.

Пластмасовите eлементи почиствайте с помощта на влажна кърпа. Не използвайте абразиви.

 

Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност ECE R44/04, осигуряващ максимална безопасност и комфорт за Вашето дете.

Powered by Burptech - FB Like Box widget