Велосипед за баланс със спирачка FirstBike LIMITED

№ в каталога: 1

297.00 лв На склад
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 29.21 лв. на месец

custom block1

Представяме Ви лимитираната серия балансиращи колела FirstBike LIMITED! Тези велосипеди за баланс са едни от най-безопасните детски балансиращи колела. С тях детето Ви ще развива чувството за баланс, двигателните умения, самостоятелността и увереността. Благодарение на колело за баланс FirstBike Вашето дете ще изминава дълги разстояния без да се уморява, защото то е леко и маневрено. Балансиращи колела FirstBike LIMITED са подходящи за деца между 2 и 5 години.

 

Характеристики:

 

- Високотехнологичната рамка от композитен материал не се драска, не се чупи, не се надува и не може да ръждяса за разлика от металните или дървените рамки. Направена е от изключително лек, здрав и в същото време гъвкав материал.

- За разлика от стандартната V-образна задна спирачка, уникалната барабанна спирачка е безопасна дори и за малките пръсти.

- Регулируемата ръчна спирачка SafetyStop осигурява много леко и плавно спиране, а силата на натиска може да се нагласи според вашето дете.

- Ограничителят на кормилото не позволява пълно завъртане, което спомага за запазване на посоката. Така детето завива плавно и най-важното е, че се избягват лоши падания.

- Седалката има формата на „седло“, което осигурява максимален комфорт и стабилност. Тя не позволява на детето да се „подхлъзне“ напред, когато се спуска надолу.

- Калниците предпазват от мръсотия и камъчета.

- Светлоотразителните стикери дават по-добра видимост в условия на слаба осветеност.

- Няма никакви остри режещи ръбове или стърчащи винтове.

- Дръжките на кормилото са сигурни, не се хлъзгат и дават максимален контрол на детето при каране.

- Основните лагери на колелата са капсуловани и защитени от затлачване с пясък, мръсотия или ситни камъчета. Това осигурява плавното им въртене и дългосрочна експлоатация без нужда от специална поддръжка или подмяна.

- Лесно регулиране на височината на седалката посредством удобна ръкохватка, без нужда от каквито и да е инструменти. Стандартната височина на седалката е в диапазон: 34.5 – 44.5 сантиметра, но с помощта на допълнителния комплект за понижаване Lowkit (закупува се отделно) може да се свали до 30.5 сантиметра, което позволя колелото за баланс да се използва от още по-ранна възраст (от 22 месеца).

 

Моделът FirstBike Limited се предлага в лимитирана серия премиум цветове. Има спирачка и помпащи гуми на световно признатата марка Schwalbe Big Apple, които осигуряват максимално сцепление независимо от настилката.

 

Предлага се в два цвята: Син и Оранжев

 

Височина на седалката: 30.5 – 44.5 сантиметра

Тегло: 3.900 килограма

Powered by Burptech - FB Like Box widget