Walking Mum Подложка за преповиване Denim

№ в каталога: 35671

25.00 лв На склад
custom block1

Walking Mum Подложка за преповиване Denim

 

Walking Mum Подложка за преповиване от колекция Denim е допълнение към чантата за памперси. Благодарение на подложка за преповиване Вие осигурявате на първо място хигиена, и след това и удобство на Вашето бебе, когато сте на път или навън. Тези подложки са изработени от качествени материали и отговарят на най-строгите европейски стандарти.

 

- Материята е много здрава и лесна за поддръжка.

- Състав: 100% полиестер.

 

Размер: 63,6 х 69,6 сантиметра

 

Придайте щипка градски шик и малко закачливост на бебешката си колекция и със сигурност няма да останете незабелязани! Колекцията Denim е ново попълнение на бранда Walking Mum за 2016 и включва повече от десет артикула.

 

Продуктите на Walking Mum са изработени от най-добрите материи в съответствие с най-строгите европейски стандарти. Всички материали са без азобагрила и отровни вещества, вредни за здравето на Вашето бебе.

 

Испанската фирма Pasito a Pasito създава марката WALKING MUM в отговор на все по-голямото търсене на продукти с по-изчистен дизайн. Подложките и чувалчетата за количка, както и всички аксесоари са създадени за съвременната и динамична майка, която освен практичност, изисква и стилна визия с внимание към детайла, с безкомпромисно качество на изработката и вложените материали.

Powered by Burptech - FB Like Box widget